Mustat nahkahousut 80-luvulta – 36

39,95

Todella hurmaavat ja persoonalliset mustat nahkahousut. Ei valmistaja-/valmistusmaatietoja. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvun lopussa / 1990-luvun alussa. Valmistettu mustasta nahasta. Ihana aikakautensa malli, jossa alaspäin kapenevat, nk. porkkanalahkeet. Korkea vyötärökorkeus. Vyötäröllä kovitettu vyötärökaitale, jonka sivuosat kevyesti kuminauhoitettu. Etukappaleella avolaskokset ja sivutaskut. Kiinnitys edestä vetoketjulla ja napilla. Polveen asti ulottuva puolivuori. Vuori valmistettu hengittävästä viskoosista. Uudenveroiset, persoonalliset ja harvinaislaatuiset mustat nahkahousut.

Kokomerkintä 38, mutta nykymittastandardeilla lähempänä kokoa 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5002230219 Osastot: , ,

Kuvaus

Todella hurmaavat ja persoonalliset mustat nahkahousut. Ei valmistaja-/valmistusmaatietoja. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvun lopussa / 1990-luvun alussa. Valmistettu mustasta nahasta. Ihana aikakautensa malli, jossa alaspäin kapenevat, nk. porkkanalahkeet.  Korkea vyötärökorkeus. Vyötäröllä kovitettu vyötärökaitale, jonka sivuosat kevyesti kuminauhoitettu. Etukappaleella avolaskokset ja sivutaskut. Kiinnitys edestä vetoketjulla ja napilla. Polveen asti ulottuva puolivuori. Vuori valmistettu hengittävästä viskoosista. Uudenveroiset, persoonalliset ja harvinaislaatuiset mustat nahkahousut.

Kokomerkintä 38, mutta nykymittastandardeilla lähempänä kokoa 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: nahka
Vuori: viskoosi

Vain nahalle sopiva erikoispuhdistus

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 70*
Istuinkorkeus etu, cm 35,5
Istuinkorkeus taka, cm 42
Lahkeen ympärys, cm 38
Lahkeen sisäpituus, cm 71

*venyttämättömänä, vyötärön sivut kevyesti kuminauhoitettu. Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.