Nahkamuoti Desiré, kotimainen musta juhlapaita – 40

17,95

Kotimainen Nahkamuoti Desire -ompelimossa teetetty musta juhlapaita. Koska paita on valmistettu suomalaisessa ompelimossa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Kaunis, ajaton A-linjainen malli. 3/4-pituiset hihat. Materiaalissa mustalla pohjalla mustia, kiiltäviä strasseja. Materiaali joustaa kevyesti Etukappaleen sivussa pieni halkio. Kuin uudenveroinen, kotimainen juhlapaita. Ei kokomerkintää. Kokoarvio 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1001410316 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kotimainen Nahkamuoti Desire -ompelimossa teetetty musta juhlapaita. Koska paita on valmistettu suomalaisessa ompelimossa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Kaunis, ajaton A-linjainen malli. 3/4-pituiset hihat. Materiaalissa mustalla pohjalla mustia, kiiltäviä strasseja. Materiaali joustaa kevyesti Etukappaleen sivussa pieni halkio. Kuin uudenveroinen, kotimainen juhlapaita.

Yhdistä suorien housujen tai kapean hameen ja korkokenkien kanssa juhlaan.

Ei kokomerkintää. Kokoarvio 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri (arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintää)

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 100
Vyötärönympärys, cm 100
Lantionympärys, cm 100
Selän leveys, cm 39
Hartialeveys, cm (olka-olka) 36
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 53
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 61
Hihan pituus (olka-hihansuu) 43

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!