Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Naisten Pukutehdas, kotimainen samettihame - C36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Naisten Pukutehtaan Suomessa valmistettu musta samettihame arviolta 1970-luvulta. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se hyvin todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Sileää samettia. Laskokset kolmella kaitaleella. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja napilla. Ei vuorta. Hyväkuntoinen ja monikäyttöinen Suomessa valmistettu Naisten Pukutehtaan samettihame.

Yhdistä trendikkäästi T-paitaan ja tennareihin tai juhlaan toppiin ja korkokenkiin!

Kokomerkintä C36. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 164-172 cm pitkä ja jonka rinnanympärys on 84 cm, vyötärönympärys 68 cm, lantionympärys 90 cm ja jalan ulkopituus 106 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Naisten Pukutehdas Oy:stä

Aino Tuominen perusti ompelimon vuonna 1919 Lahteen. Vuonna 1938 yrityksen nimeksi tuli Naisten Pukutehdas Oy. Sodan aikana yritys ompeli armeijalle sillakankaasta lumipukuja. Vuonna 1975 yritys työllisti jo 220 henkeä. Vientiin meni neljännes tuotannosta. 1970-luvun lopussa naisten kevyen vaatetuksen tuotemerkkejä olivat Niina & Pii ja NP-design. 1994 tuotemerkkeihin kuuluivat myös NoProblem ja NP+collection. Työntekijöitä oli 75 ja 65 % tuotannosta meni vientiin. Naisten pukutehdas on vieläkin toiminnassa ja sijaitsee Hollolassa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), www.np-collection.com

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohje

Käsinpesu suositeltua.

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 70
Pituus, cm 73

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!