Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Nanso, ruskea sametticollege-paita - M/L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Harvinaislaatuinen, kotimainen Nanso Oy:n Suomessa valmistama college-paita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu pehmeästä ja korkelaatuisesti puuvillasametista. Miehustaosa vaaleampaa ruskeaa, hihat tummempaa. .Helmassa, hihansuissa, kädenteillä ja pääntiellä ruskeaa ribbineulosta. Uudenveroinen – alkuperäinen palautustarra oli paikoillaan! Ihana kotimainen Nanson samettikollari, jollaista ei ihan heti vastaan tule!

Kokomerkintä miesten 52, sopinee over-sized -käyttöön M-kokoiselle naiselle ja muutoin L-kokoiselle naiselle. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

75 % puuvilla / 25 % polyamidi

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 110
Helman  ympärys, cm 70*
Etupituus, cm (olka-helma) 65
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 70

*=venyttämättömänä, helmassa ribbineulosta. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!