Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

NP+ Collection, pitkä sifonkijakku - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu Naisten Pukutehtaan NP+ Collection -tuotemerkin pitkä sifonkijakku. Koska jakku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu läpikuultavasta ja todella kauniisti laskeutuvasta sifongista, jossa murrettuja eri vihreän sävyjä. A-linjainen, alaspäin levenevä malli. Pyöreä pääntie, jossa nappikiinnitys. Helman sivusamoissa halkiot. Mukana samasta kankaasta valmistettu kangaskaitale, jota voi käyttää vyönä tai huivina. Uudenveroinen, kaunis sifonkijakku juhlaan tai kesäpäivään!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Naisten Pukutehdas Oy:stä

Aino Tuominen perusti ompelimon vuonna 1919 Lahteen. Vuonna 1938 yrityksen nimeksi tuli Naisten Pukutehdas Oy. Sodan aikana yritys ompeli armeijalle sillakankaasta lumipukuja. Vuonna 1975 yritys työllisti jo 220 henkeä. Vientiin meni neljännes tuotannosta. 1970-luvun lopussa naisten kevyen vaatetuksen tuotemerkkejä olivat Niina & Pii ja NP-design. 1994 tuotemerkkeihin kuuluivat myös NoProblem ja NP+collection. Työntekijöitä oli 75 ja 65 % tuotannosta meni vientiin. Naisten pukutehdas on vieläkin toiminnassa ja sijaitsee Hollolassa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), www.np-collection.com

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 120
Etupituus, cm (olka-helma) 87
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!