Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

NP+ Collection, vaalea farkkuhame 90-luvulta - 46

39,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Naisten Pukutehtaan NP+ Collection -tuotemerkille valmistettu vaalea farkkuhame 90-luvulta. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu kevyestä, vaaleasta denimistä, jossa vaaleat koristetikkaukset. Rento, ilmava A-linjainen malli, jossa sivutaskut. Vyötärö kuminauhoitettu. Erittäin hyväkuntoinen vaalea farkkuhame 90-luvulta!

Kokomerkintä 46. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Naisten Pukutehdas Oy:stä

Aino Tuominen perusti ompelimon vuonna 1919 Lahteen. Vuonna 1938 yrityksen nimeksi tuli Naisten Pukutehdas Oy. Sodan aikana yritys ompeli armeijalle sillakankaasta lumipukuja. Vuonna 1975 yritys työllisti jo 220 henkeä. Vientiin meni neljännes tuotannosta. 1970-luvun lopussa naisten kevyen vaatetuksen tuotemerkkejä olivat Niina & Pii ja NP-design. 1994 tuotemerkkeihin kuuluivat myös NoProblem ja NP+collection. Työntekijöitä oli 75 ja 65 % tuotannosta meni vientiin. Naisten pukutehdas on vieläkin toiminnassa ja sijaitsee Hollolassa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), www.np-collection.com

Materiaali ja pesuohjeet

100% puuvilla

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 98*
Lantion ympärys, cm 138
Pituus, cm 80

*=venyttämättömänä, vyötärö kuminauhoitettu. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

46, XL

Väri

Materiaali