NP, musta hame – 42

22,95

Kotimaisen Naisten Pukutehtaan NP-tuotemerkille valmistettu musta hame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti1980-luvulla. Valmistettu mustasta villakangassekoitteesta. Pohjepituinen, puolihamemalli. Vyötäröllä kapea vyötärökaitale. Helman keskisivusaumassa viuhkamainen avolaskostus. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja monikäyttöinen NP:n musta hame.

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4004100119 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kotimaisen Naisten Pukutehtaan NP-tuotemerkille valmistettu musta hame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1980-luvulla. Valmistettu mustasta villakangassekoitteesta. Pohjepituinen, puolihamemalli. Vyötäröllä kapea vyötärökaitale. Helman keskisivusaumassa viuhkamainen avolaskostus. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja monikäyttöinen NP:n musta hame.

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Naisten Pukutehdas Oy:stä

Aino Tuominen perusti ompelimon vuonna 1919 Lahteen. Vuonna 1938 yrityksen nimeksi tuli Naisten Pukutehdas Oy. Sodan aikana yritys ompeli armeijalle sillakankaasta lumipukuja. Vuonna 1975 yritys työllisti jo 220 henkeä. Vientiin meni neljännes tuotannosta. 1970-luvun lopussa naisten kevyen vaatetuksen tuotemerkkejä olivat Niina & Pii ja NP-design. 1994 tuotemerkkeihin kuuluivat myös NoProblem ja NP+collection. Työntekijöitä oli 75 ja 65 % tuotannosta meni vientiin. Naisten pukutehdas on vieläkin toiminnassa ja sijaitsee Hollolassa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), www.np-collection.com

Materiaali ja pesuohjeet

polyesteri / villa
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 84
Lantion ympärys, cm 106
Pituus, cm 78

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Saatat myös pitää...