Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

O.U. Räisänen, helsinkiläinen kukkamekko 60-luvulta - 36/38

73,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Upea, Leninkitukku O.U. Räisäsen Helsingissä valmistama mekko 60-luvulta. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, kuosin ja tuotelapun perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu kauniisti hohtavasta, sileästä ja liukkaasta polyesterista, jossa hurmaava kukkakuosi. Polyesteria tunnun ja ulkonäön perusteella, ei materiaalitietoja. Pohjaväri musta. Kuosin sävyinä keltainen, himmeä vihreä, valkoinen ja vaaleanpunainen. Polvipituinen kotelomekkomalli, jossa ihastuttava peplumhelma ja röyhelöt vajaamittaisessa hihassa. Pyöreä pääntie. Muotolaskokset rinnalla, vyötäröllä, takaolalla ja selässä. Kiinnitys niskasta metallivetoketjulla ja hakasella. Vuoritettu hihaa lukuun ottamatta. Todella hyväkuntoinen ja kaunis kotimainen kukkamekko 60-luvulta!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 92
Vyötärön ympärys, cm 80
Lantion ympärys, cm 94
Etupituus, cm 101
Olan pituus, cm 8
Hihn pituus, cm 39

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36, 38

Väri

, , , ,