Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Paljetti- ja nauhakirjailtu silkkimekko 80-luvulta – M/L

72,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava, pitkä kirjailtu silkkimekko 80-luvulta. Valmistettu Intiassa. Muotokielen ja materiaalien perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu mustasta, hengittävästä silkistä, jossa upeat riikinkukkoa muistuttavat paljetti-, helmi- ja nauhakirjailut. Paljettien pääsävyinä kuparinruskea ja musta, lisäksi yläosalla monivärisiä maalattuja paljetteja. Pääntiellä onyxiä muistuttavia muovihelmiä, joita reunustaa pitkulaiset sini-vihreä-pinkkihohtoiset helmet. Pitkulaisia helmiä myös kädentiellä, vyötäröllä ja sivuissa. Yläosalla nauhakirjailuja, joiden sävyinä hopeakimalteinen jäänsininen ja vaaleanpunainen. Vuorattu viskoosilla. Pitkä ja suora mekkomalli, jossa kaarrettu helma. V-pääntie, edessä musta koristenauha. Selässä upea O-aukko. Kiinnitys niskasta hakasella ja takaa lyhyellä muovivetoketjulla sekä hakasella. Pieni holkkihiha. Hyväkuntoinen, hurmaava ja kaunis juhlamekko 80-luvulta!

Kokoarvio 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: silkki
Vuori: viskoosi

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 84 – 94
Vyötärön ympärys, cm 76 – 86
Lantion ympärys, cm 78 – 90
Etupituus (olka-helma), cm 120
Hihan pituus (pääntie-hihansuu), cm 21

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40, 42

Väri

, , , ,

Materiaali

,