Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Paul Costelloe, musta mekko - 42/44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Irlannissa valmistettu, laadukas Paul Costelloe -merkkinen musta mekko. Koska mekko on Irlannissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Mekko 20-luvun tyylinen: vyötärölinja pudotettu. Valmistettu mustasta, laskeutuvasta materiaalista. Alaspäin kapeneva pussihiha, jolla kädentiellä kohotus. Pieni, pyöreä pääntie, jossa niskassa nepparikiinnitys ja koristeellinen nappi. Kiinnitys keskitakasaumasta piilonappilistalla. Hameosa kokonaan laskostettu. Mekossa luultavasti ollut olkatoppaukset, jotka on poistettu. Erittäin hyväkuntoinen ja korkealaatuinen Paul Costelloen musta mekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 14, joka vastaa kokoa 42, mutta sopinee myös koolle 44. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

71 % asetaatti / 29 % viskoosi
Pesulapesu

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Vyötärön ympärys, cm 106
Yläosan etupituus, cm 61
Hameosan pituus, cm 65
Selän leveys, cm 40
Olan pituus, cm 14,5
Hihan pituus, cm 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!