Pentik, kotimainen musta mokkatakki – 36

39,95

Kotimainen Pentik by G.P.Vincenzi-merkkinen musta mokkatakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuulliseti tuotettu. Upea malli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ihanat yksityiskohdat; tikkaukset etukappaleella, nahkapäällysteiset napit ja nahkainen kauluskäänne. Hyvin kevyet olkatoppaukset. Erittäin hyväkuntoinen mokkatakki, mutta kannattaa käsitellä mokanhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Ylin nappi puuttuu, mutta muutoin ihana mokkatakki useaan eri käyttötarkoitukseen! Käytä toimistossa farkkujen tai housujen kanssa tai yhdistä juhlaan mekon päälle! Uskomattoman monikäyttöinen takki! Kokoarvio 36 (ei kokomerkintää). Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2001360416 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kotimainen Pentik by G.P.Vincenzi-merkkinen musta mokkatakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuulliseti tuotettu. Upea malli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ihanat yksityiskohdat; tikkaukset etukappaleella, nahkapäällysteiset napit ja nahkainen kauluskäänne. Hyvin kevyet olkatoppaukset. Erittäin hyväkuntoinen mokkatakki, mutta kannattaa käsitellä mokanhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Ylin nappi puuttuu, mutta muutoin ihana mokkatakki useaan eri käyttötarkoitukseen!

Käytä toimistossa farkkujen tai housujen kanssa tai yhdistä juhlaan mekon päälle! Uskomattoman monikäyttöinen takki!

Kokoarvio 36 (ei kokomerkintää). Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % nahka
Vuori: 100 % polyesteri
(arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintöjä)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 98
Helman ympärys, cm 84
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 39
Etupituus, cm (olka-helma) 48
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 38
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 47
Olkasauman pituus, cm 15
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 56

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

Väri