Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pertti Palmroth, ylipolven saappaat - 5

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaiset Pertti Palmrothin valmistamat, näyttävät ylipolven saappaat. Valmistettu tummanvihreästä nahasta, sisällä lämmin lampaanvillavuori. Matala korko, varsi ylipolven. Varren yläosan voi taittaa. Saappaiden nilkan ulkosyrjällä kultainen PP-logo. Nahka kauniisti kulunut, joka lisää vain saappaiden viehättävyyttä, muutoin hyväkuntoiset, laadukkaat ja näyttävät ylipolven saappaat.

Kokoarvio 5, joka vastaa kokoa 37-38. Tarkemmat mitat alla.

Tietoa Pertti Palmrothista

Suomalaisen muotikenkäteollisuuden tuotekehitys on aina ollut vahvasti sidoksissa kansainväliseen jalkinemuotoiluun ja -mitoitukseen. Design-vaikutteet on haettu Italiasta, osin Ranskasta. Uraauurtavaa työtä kotimaisessa kenkäteollisuudessa on tehnyt Pertti Palmroth. Palmroth-historia alkoi vuonna 1928, jolloin Pentti Palmroth perusti kenkätehtaan Pirkkalaan. Alkuvuosina tehtaassa työskenteli 10 henkilöä, 1930-luvulla se työllisti jo 200 henkilöä. Vuonna 1952 Pertti Palmroth aloitti suunnittelijan uransa vain 21-vuotiaana. Samana vuonna hän suunnitteli Suomen Neito Armi Kuuselalle sandaalit Miss Universum -kilpailuihin. Vuonna 1972 Pertti perusti oman brandin nimeltä Palmroth Original ja vuodesta 1976 hänen suunnittelemansa tuotteet myytiin Pertti Palmroth -nimellä. Palmroth tuotteiden valmistus jatkuu pääosin Suomessa ja kansainvälisen menestyksen myötä yli 80% tuotannosta menee kansainvälisille markkinoille ekslusiivisiin jalkineliikkeisiin ja tavarataloihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), palmroth.fi

Materiaali

100 % nahkaa

Mitat

Kärki-kanta, cm  26,0*
Jalkapöydän ympärys, cm  13,0
Varren pituus, cm  48,0
Varren ympärys, cm  38,0
Korko, cm  2,5

*=kengänpohjaa pitkin. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta virheellisen koon vuoksi.