Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Peter Nygård, sinapinkeltainen bleiseri - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella hurmaava, sinapinkeltainen Peter Nygårdin bleiseri luultavasti 80-luvulta. Valmistettu Kanadassa. Koska tuote on valmistettu Kanadassa, on se hyvin todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea sinapinkeltainen sävy. Lyhyt ja suora malli, kevyet muotoleikkaukset. Herrainkaulukset, rinnalla paikkatasku ja etutaskut. Yksirivinen kiinnitys kahdella kultaisella napilla. Olkatoppaukset. Todella upeakuntoinen ja korkelaatuisesti valmistettu Peter Nygård -bleiseri.

Yhdistä juhlaan mekon päälle tai suorien housujen yläosaksi. Trendikäs pukeutuja yhdistää jakun toimistoon tummiin farkkuihin ja vaaleaan paitaan. Toista samanlaista ei heti vastaan tule!

Kokomerkintä 10, sopii koolle 36-38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Peter Nygårdista

Peter Nygård on syntynyt Helsingissä vuonna 1943, mutta on nykyään Kanadan kansalainen. Nygård aloitti liiketoimintansa joulukuussa 1967 sijoittamalla säästönsä ja 8 000 Kanadan dollarin lainan 20 prosentin osuuteen Nathan Jacobs -naistenvaatevalmistajasta. Muutamaa vuotta myöhemmin hän omisti yhtiön kokonaan ja nimesi sen uudelleen ‘Tan Jay Internationaliksi’. Nygard Apparel -yhtiö perustettiin vuonna 1967 Winnipegissä, ja sen pääkonttori on nykyisin Torontossa. Nygård on saanut useita palkintoja ja ollut mukana kehittämässä vaatetusalaa Kanadassa

Lähde: wikipedia.org, http://corporate.nygard.com/

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % silkki (arvio, tuotetietolappu revennyt)
Vuori: 75 % asetaatti / 25 % polyamidi (arvio, tuotetietolappu revennyt)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 100
Helman ympärys, cm 92
Etupituus, cm (olka-helma) 65
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 41
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 61
Olan pituus, cm 14
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 53

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!