Bege Jacket, petroolinvihreä mokkarotsi – 38/40

59,95

Uskomattoman upea, Ruotsissa valmistettu Bege Jacket -merkkinen mokkarotsi. Koska rotsi on Ruotsissa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1960-luvulla. Rotsin korkealaatuinen mokka on kauniin petroolinvihreä ja pinta ihanan pehmeää. Edessä napilliset rintataskut. Kiinnitys neljällä metallisella napilla. Hihansuunkäänteessä kalvosinnappilävet. Kokonaan vuoritettu. Elegantti, ajaton ja todella kaunis mokkarotsi laatua ja persoonallisuutta arvostavalle pukeutujalle! Kuvat eivät tee oikeutta tälle kaunottarelle. HUOM! Takista saattaa irrota väriä.

Kokomerkintä 40, mutta sopii myös 38 kokoiselle over-sized käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6001300317 Osastot: , , ,

Kuvaus

Uskomattoman upea, Ruotsissa valmistettu Bege Jacket -merkkinen mokkarotsi. Koska rotsi on Ruotsissa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1960-luvulla. Rotsin korkealaatuinen mokka on kauniin petroolinvihreä ja pinta ihanan pehmeää. Edessä napilliset rintataskut. Kiinnitys neljällä metallisella napilla. Hihansuunkäänteessä kalvosinnappilävet. Kokonaan vuoritettu. Elegantti, ajaton ja todella kaunis mokkarotsi laatua ja persoonallisuutta arvostavalle pukeutujalle! Kuvat eivät tee oikeutta tälle kaunottarelle. HUOM! Takista saattaa irrota väriä.

Kokomerkintä 40, mutta sopii myös 38 kokoiselle over-sized käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % nahkaa
Vuori: 100 % polyesteri

Ei vesipesua, kemiallinen pesu sallittu.

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 108
Vyötärönympärys, cm 102
Pituus keskietu, cm 45
Selän leveys, cm 41
Pituus keskitaka, cm 61
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 57

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg