Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pia&Paula, kotimainen maksihame - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella näyttävä ja upea, kotimaisen Scantex Oy:n Pia & Paula -tuotemerkin maksihame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1970-luvulta. Maksihamemallinen, joka levenee vahvasti helmaa kohden. Valmistettu vahvasta puuvillakankaasta, jossa mustalla pohjalla isoja harmaita lehtiä sekä erikokoisia valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Ei vuorta. Todella hyväkuntoinen, upea ja kaunis kotimainen maksihame. Vaikka Pia&Paula-tuotemerkin tuotteet ovat äitiystuotteita, sopii hame myös “normaalikäyttöön”.

Kokomerkintä 38 / USA 10 / UK 12, mutta sopinee paremmin koolle 36 (tarkista vyötärön ympärysmitta). Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Scantex Oy:stä / Pia&Paulasta

Scantex Oy sai alkunsa 1960-luvulla Pia Karjalaisen helsinkiläisestä lastenvaatetusliikkeessä, jossa myytiin myös Pian omia malleja. Äitiysvaatteet otettiin mukaan tuotantoon tuotenimellä Pia & Paula. Omaan tehdastuotantoon siirryttiin 1970-luvun alussa, kun Heinolaan perustettiin 280 henkeä työllistävä tehdas. Vuonna 1982 Scantex-mallisto käsitti myös nuorille naisille suunniteltuja leninkejä, hameita, housuja, puseroita ja bleisereitä. Puolet tuotteista vietiin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Yrityksen toiminta on lakannut vuonna 2004.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 68
Pituus, cm 99

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!