Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pia&Paula, kotimainen odotusajan kukkapusero 60-luvulta - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, Scantex Oy:n Pia&Paula -tuotemerkille Suomessa valmistama puuvillainen kukkapusero 60-luvulta. Koska pusero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin, tuotelappujen ja kuosin perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu sileästä, hengittävästä ja vahvasta puuvillasta, jossa ihastuttava kukkakuosi valkoisella pohjalla. Kuosin sävyinä pinkki, himmeä sininen, oranssinkeltainen ja himmeä vihreä. Lyhythihainen puseromalli, jossa pieni kauluskäänne. Napitus vyötärölle. Leikkaus muotokaarrokkeella, pienet avolaskokset rinnalle ja selkään. Helmaa kohden levenevä odotusajan paitamalli. Pienet taskut sivusaumoissa. Suora helma. Todella hyväkuntoinen, hurmaava ja kaunis kotimainen paita 60-luvulta!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee myös koolle M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Scantex Oy:stä

Scantex Oy sai alkunsa 1960-luvulla Pia Karjalaisen helsinkiläisestä lastenvaatetusliikkeessä, jossa myytiin myös Pian omia malleja. Äitiysvaatteet otettiin mukaan tuotantoon tuotenimellä Pia & Paula. Omaan tehdastuotantoon siirryttiin 1970-luvun alussa, kun Heinolaan perustettiin 280 henkeä työllistävä tehdas. Vuonna 1982 Scantex-mallisto käsitti myös nuorille naisille suunniteltuja leninkejä, hameita, housuja, puseroita ja bleisereitä. Puolet tuotteista vietiin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Yrityksen toiminta on lakannut vuonna 2004.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
40

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 99
Vyötärön ympärys, cm 118
Helman ympärys, cm 146
Etupituus, cm (olka-helma) 74
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 24

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri

, , , , ,