Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pia&Paula, kotimainen odotusajan puuvillapaita 70-luvulta – 36

37,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, Pia&Paula -tuotemerkille Suomessa valmistettu puuvillapaita 70-luvulta. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin, tuotelappujen ja kuosin perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu sileästä, hengittävästä ja vahvasta puuvillasta, jossa graafinen kuosi. Sävyinä musta, valkoinen ja kirkkaanpunainen. Pitkähihainen paitamalli näyttävällä, aikakautensa kauluskäänteellä. Leikkaus muotokaarrokkeella, helmaa kohden levenevä odotusajan paitamalli. Etutaskut saumassa. Kiinnitys etupituudelta muovinapein. Laskokset hihan olalla. Suora helma. Helmassa maalitahra, joka huomioitu hinnassa. Muutoin hyväkuntoinen, hurmaava ja kaunis kotimainen paita 70-luvulta!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee paremmin koolle 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
40

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 92
Vyötärön ympärys, cm 118
Etupituus, cm (olka-helma) 70
Olan pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36

Väri

, , ,