Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pia&Paula, raskausajan paita - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Scantex Oy:n Pia&Paula -tuotemerkin raskausajan paita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu vahvasta puuvillatoimikkaasta, jossa kirkaanvihreällä pohjalla valkoisia kukkia. Pitkä, A-linjainen malli, jossa muotoleikkaus rinnalla. Sivutaskut. Nappikiinnitys. Ylin nappi puuttuu, muutoin kaunis ja näyttävä ja persoonallinen raskausajan paita.

Kokomerkintä 36, mutta sopinee paremmin koolle 34 – huomaa kapea olan ja selän leveys. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Scantex Oy:stä / Pia&Paulasta

Scantex Oy sai alkunsa 1960-luvulla Pia Karjalaisen helsinkiläisestä lastenvaatetusliikkeessä, jossa myytiin myös Pian omia malleja. Äitiysvaatteet otettiin mukaan tuotantoon tuotenimellä Pia & Paula. Omaan tehdastuotantoon siirryttiin 1970-luvun alussa, kun Heinolaan perustettiin 280 henkeä työllistävä tehdas. Vuonna 1982 Scantex-mallisto käsitti myös nuorille naisille suunniteltuja leninkejä, hameita, housuja, puseroita ja bleisereitä. Puolet tuotteista vietiin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Yrityksen toiminta on lakannut vuonna 2004.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 88
Vyötärön  ympärys, cm 106
Etupituus, cm (olka-helma) 69
Selän leveys, cm 31
Olan pituus, cm 9
Hihan pituus, cm 68

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

34, 36

Väri