Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pierre Cardin, valkoinen kauluspaita - 40/42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Upea ja erittäin korkealaatuinen Pierre Cardinin valkoinen kauluspaita. Valmistettu Englannissa. Koska tuote on valmistettu Englannissa, on se hyvin todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Unisex-malli; sopii sekä miehille että naisille. Klassinen kauluspaitamalli, jossa kovetetut kauluskäänteet ja hihansuunkäänteet sekä etutasku. Upea pintastruktuuri; valkoisella pohjalla pieniä, raidallisia kiiltäviä palloja. Todella laadukas Pierre Cardin -kauluspaita arkeen tai juhlaan!

Yhdistä denimiin tai kapealahkeisiin housuihin toimistoon tai juhlaan kynähameen kanssa!

Kokoarvio 40/42. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Pierre Cardinista

Pierre Cardin on italialais-ranskalainen muotisuunnittelija. Hän syntyi Venetsian lähellä ranskalaisten vanhempien lapsena ja muutti Pariisiin 23-vuotiaana. Siellä hän opiskeli arkkitehtuuria. Hän työskenteli Christian Diorin ensimmäisenä räätälinä, perusti oman yrityksen 1950 ja aloitti haute couture -linjan 1953. Cardin tuli erityisen tunnetuksi futuristisista avaruusajan vaatteista. Hän suosii geometrisia muotoja ja aiheita eikä korosta asun kantajan naisellisuutta. Cardinin uran huippukautta olivat 1960- ja 1970-luku.

Lähde: wikipedia.org

Materiaali ja pesuohjeet

60 % puuvilla / 40 % polyesteri

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 114
Lantionympärys, cm 116
Selän leveys, cm (kainalo-kainalo) 46
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 63
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 75
Hihan ulkopituus, cm (olka-ranne) 62

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!