Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pierre Cavallo, punainen silkkipaita - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella kaunis, Pierre Cavallon punainen silkkipaita, luultavasti 80-luvulta. Todella kaunis ajaton malli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Aitoa silkkiä, upea kiilto ja laskeutuvuus. Etutasku, piilonappilista. Hihansuunkäänteet, joissa napit. Toisessa kainalossa tahra (jonka irronnee oikealla tahranpoistoaineella), muutoin erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja monikäyttöinen Pierre Cavallo -silkkipaita.

Yhdistä denimiin tai kapealahkeisiin farkkuihin toimistoon tai juhlaan kynähameen kanssa!

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Pierre Cavallosta

Pierre Cavallon tuotteet ovat Italian innoittamaa suomalaista suunnittelutyötä. Vaatteet valmistetaan hienoista materiaaleista eettiseen vastuullisuuteen sitoutuneissa tehtaissa. Kausittain vaihtuva mallisto ja klassiset perusmallit tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaiseen päivään.

Lähde: pierrecavallo.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % silkki

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Vyötärön ympärys, cm 38
Selän leveys, cm 42
Etupituus, cm (olka-helma) 64
Olan pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 69

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!