Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pierre Cavallo, turkoosi bukleeneule - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Pierre Cavallon valmistama hauska ja raikas, turkoosi bukleeneule. Valmistettu Koreassa luultavasti 1990-luvun alussa. Kudottu turkoosista bukleelangasta. Etukappaleella pinkki-musta-vihreä-musta kuvio. Rinnalla satiinikankaasta valmistettu kirsikka- ja omenapaikat. Helmassa ja hihansuissa löysää ribbineulosta. Olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Ihanan raikas turkoosi neule arkeen ja toimistoon!

Yhdistä trendikkäästi Mommy Fit -farkkuihin tai mustien leggareiden kanssa.

Kokomerkintä L, mutta sopinee myös M-kokoiselle over sized -käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Pierre Cavallosta

Pierre Cavallon tuotteet ovat Italian innoittamaa suomalaista suunnittelutyötä. Vaatteet valmistetaan hienoista materiaaleista eettiseen vastuullisuuteen sitoutuneissa tehtaissa. Kausittain vaihtuva mallisto ja klassiset perusmallit tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaiseen päivään.

Lähde: pierrecavallo.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % akryyli

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärönympärys, cm 104*
Etupituus, cm 68
Olan pituus, cm 17
Hihan pituus, cm 50

*=venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!