Piineule, kotimainen valko-musta neule – XS/S

29,95

Piineuleen valmistama, Suomessa valmistettu kotimainen neule. Tuote täysin käyttämätön – alkuperäiset hintalaput paikoillaan! Upea graafinen kuosi. Löysää, läpikuultavaa neulosta. Ribbineulosta helmassa, hihansuissa ja pääntiellä. Lyhyt malli. Suomalaista vintagea parhaimmillaan; alkuperäisessä hintalapussa lukee osuvasti “tyylikkäästi suomalainen”. Harvinaislaatuinen löytö; täysin käyttämätön, Suomessa valmistettu, kotimainen neule. Sopii yhteen yhtä hyvin farkkujen, housujen kuin hameenkin kanssa. Yhdistä esimerkiksi avokkaisiin tai tennareihin ja korkeavyötäröisiin farkkuihin ja trendikäs lookkisi on valmis! Kokomerkintä XS. Katso tarkemmat kokotiedot alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1001150316 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Piineuleen valmistama, Suomessa valmistettu kotimainen neule. Tuote täysin käyttämätön – alkuperäiset hintalaput paikoillaan! Upea graafinen kuosi. Löysää, läpikuultavaa neulosta. Ribbineulosta helmassa, hihansuissa ja pääntiellä. Lyhyt malli. Suomalaista vintagea parhaimmillaan; alkuperäisessä hintalapussa lukee osuvasti “tyylikkäästi suomalainen”. Harvinaislaatuinen löytö; täysin käyttämätön, Suomessa valmistettu, kotimainen neule.

Sopii yhteen yhtä hyvin farkkujen, housujen kuin hameenkin kanssa. Yhdistä esimerkiksi avokkaisiin tai tennareihin ja korkeavyötäröisiin farkkuihin ja trendikäs lookkisi on valmis!

Kokomerkintä XS. Katso tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Piineule Oy:stä

Piineule on perustettu vuonna 1983 Kauhajoella. Yritys valmisti naisten villa- ja puuvillaneuleita ja asukokonaisuuksia. Toimitusjohtajana toimi Kyösti Piispa ja suunnittelijana Ritva-Liisa Alasaari. Yritys on lopettanut toimintansa vuonna 1999.

Lähde: Kansakunnan Vaatettajat (1996), Kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

70 % akryyli
30 % villa

Tuote on pesty hellävaraisella konepesulla.

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 94
Helma, cm 60
Selän leveys, cm 37
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 49
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 51
Hihan pituus, cm (olka-hihansuu) 57

Mitat neuleesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!