Piironen Oy, kotimainen sininen takki – 36/38

24,95

Kotimainen Piironen Oy:n  Piiron-tuotemerkin sininen takki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Ihana välikausitakki, jossa kauniit yksityiskohdat. 60-luvun lyhyt trenssitakki; pyöreäreunaiset herrainkaulukset, kaksirivinen napitus ja isot paikkataskut. Todella kauniit ja näyttävät käätynapit. Kauniit, leveät tikkaukset. Kokonaan vuoritettu. Kotimainen ja hyväkuntoinen, sininen välikausitakki.

Kokomerkintä 40, mutta todellisuudessa pienempää kokoa. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 60010203216 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kotimainen Piironen Oy:n  Piiron-tuotemerkin sininen takki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Ihana välikausitakki, jossa kauniit yksityiskohdat. 60-luvun lyhyt trenssitakki; pyöreäreunaiset herrainkaulukset, kaksirivinen napitus ja isot paikkataskut. A-linjainen malli. Todella kauniit ja näyttävät käätynapit. Kauniit, leveät tikkaukset. Kokonaan vuoritettu. Kotimainen ja hyväkuntoinen, sininen välikausitakki.

Kokomerkintä 40, mutta todellisuudessa pienempää kokoa. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Piironen Oy:stä

Pekka, Erkki ja Pentti Piironen perustivat tammikuussa 1957 PIironen Oy:n Järvenpäähän. Pääartikkeleita olivat naisten takit ja ulkoilujakut ja tuotemerkiksi valittiin “Piiron”. Uudenaikainen tehdas valmistui 1961, yritys menestyi ja lisätiloja hankittiin Mäntsälästä ja Lopelta. Työntekijämäärä oli noin 200 henkeä. Heti alusta asti keskityttiin vientiin ja tärkeimmät vientimaat olivat Skandinaviassa, mutta merkittävää kauppaa käytiin myös Keski-Euroopassa ja Neuvostoliitossa. Viennin osuus oli 1970- ja 1980-luvuilla yli puolet tuotannosta. Piiron-tuotteet olivat hyvin suunniteltuja ja muodikkaita. Vuonna 1985 Piironen Oy ajautui konkurssiin.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: villa / polyesteri
Vuori: polyesteri
(arvio, tuotteessa ei materiaalitietoja)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 100
Vyötärönympärys, cm 92
Selän leveys, cm 37
Pituus keskitaka, cm 72
Olkasauman pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Koko

,

Väri

Saatat myös pitää...