Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pirteä käsintehty silkkimekko 70-luvulta - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama silkkimekko 70-luvulta. Koska mekko on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja kuosin perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu sileästä ja kauniisti laskeutuvasta silkistä, jossa pirteä kukkakuosi. Pohjaväri tummansininen. Kuosin sävyinä pinkki, vaaleanpunainen, punaoranssi, keltainen, vihreä ja valkoinen. Tunnun ja ulkonäön perusteella aitoa silkkiä, ei materiaalitietoja. Polvipituinen ja pitkähihainen mekkomalli, jossa päällystetty koristenappi ranteella. Pyöreä pääntie, mekkoon kuuluu irrotettava kaulus. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Kiinnitys niskasta pitkällä muovivetoketjulla. Olkatoppaukset. Vuorattu hihaa lukuun ottamatta. Erittäin hyväkuntoinen, raikas ja hurmaava käsintehty silkkimekko 70-luvulta!

Kokoarvio M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Silkki
Arvio, ei materiaalitietoja.
ei vesipesua

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 96
Vyötärön ympärys, cm 80
Lantion ympärys, cm 98
Etupituus, cm 100
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 56

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri

, , , ,