Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pitkä mekko - XXL

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Näyttävä, käsin ommeltu pitkä mekko. Koska mekko on itse kotikoneella valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Aikakautta todella vaikea määritellä, luultavasti 1980-luvulta. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta materiaalista, jossa vaalealla pohjalla graafinen raitakuosi, jossa violettia, turkoosia, pinkkiä ja okraa. Pitkä, suora malli – voidaan käyttää myös vyön kanssa! Pieni pääntie, jolal turkoosi kanttinauha. Täyspitkä pussihiha, jossa kädentiellä kohotus. Hihansuu on todennäköisesti jälkikäteen ommeltu pussiin; hihansuun ommeltyö ei yhtä hyvää kuin muualla mekossa. Kiinnitys niskasta vetoketjulla. Hihansuita lukuunottamatta erittäin hyväkuntoinen ja näyttävä XXL-koon pitkä mekko arkeen tai juhlaan!

Kokoarvio XXL (46/48). Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 126
Vyötärön ympärys, cm 126
Etupituus, cm 115
Selän leveys, cm 43
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 51

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!