Pitkä puuvillaneule 90-luvulta – 38/40

32,95

Persoonallinen ja hurmaava, pitkä puuvillaneule luultavasti 1990-luvun alusta. Niskalappu haalistunut. Valkoista sileää neulosta, jossa oranssi, keltainen, mintunvihreä ja punainen yksittäinen raita. Neuleen ihanimpana ja persoonallisimpana yksityiskohtana hedelmäbrodeeraukset: sitruuna, meloni, omena, appelsiinit ja mansikka. Pitkä malli, soveltuu myös tunikamaiseen käyttöön. Elämää nähnyt, mutta yleisilmeeltään siisti ja yväkuntoinen, persoonallinen hedelmäneule suoraan 1990-luvulta!

Kokomerkintä 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1102160118 Osastot: , ,

Kuvaus

Persoonallinen ja hurmaava, pitkä puuvillaneule luultavasti 1990-luvun alusta. Niskalappu haalistunut. Valkoista sileää neulosta, jossa oranssi, keltainen, mintunvihreä ja punainen yksittäinen raita. Neuleen ihanimpana ja persoonallisimpana yksityiskohtana hedelmäbrodeeraukset: sitruuna, meloni, omena, appelsiinit ja mansikka. Pitkä malli, soveltuu myös tunikamaiseen käyttöön. Elämää nähnyt, mutta yleisilmeeltään siisti ja hyväkuntoinen, persoonallinen hedelmäneule suoraan 1990-luvulta!

Kokomerkintä 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Etupituus, cm (olka-helma) 76
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 54

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Saatat myös pitää...