Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pitkä tummansininen välikausitakki 90-luvulta - 36-40

62,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs, Kreikassa valmistettu tummansininen välikausitakki 90-luvulta. Koska takki on Kreikassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu vahvasta ja hieman kiiltävästä Trevira -polyesterista, jonka sävynä tummansininen. Todennäköisesti tuulenpitävää ja vettä hylkivää materiaalia. Tyylikäs ja kaunis, suora ja pitkä takkimalli, jossa kauluskäänne. Raglan-hiha kulmikkaalla leikkauksella. Koristetereet etukappaleen pituudelta. Muotolaskokset takaolalla. Etutaskut. Vuorattu polyesterilla. Kiinnitys koristeellisin napein. Solkikiristeiset vyötampit ranteella. Olkatoppaukset. Lyhyehkö hiha. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja tyylikäs välikausitakki 90-luvulta!

Kokoarvio 36-40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: Trevira -polyesteri
Vuori: polyesteri
40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 112
Etupituus, cm (olka-helma) 110
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 68

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36, 38, 40

Väri