Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pola, kotimainen villakangasjakku - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Pola Oy:n valmistama naisten tumma villakangasjakku. Koska jakku on valmistettu Suomessa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Kaunis, ajaton malli, joka sopii useaan eri käyttötarkoitukseen. Pehmeää villakangasta, jossa hillitty raidoitus. Kiinnitys yhdellä napilla. Pyöristetty helma. Elegantti, hyväkuntoinen kotimainen villakangasjakku.

Käytä aukinaisena farkkujen tai housujen ja vaalean paidan kanssa ja trendikäs toimistolookkisi on valmis tai käytä jakkua kevät-/kesätakkina!

Kokomerkintä C36, mutta sopinee myös koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Pallo-Paita / Pola Oy:stä

Vuonna 1927 helsinkiläiset vaatekauppiaat perustivat yhteisyrityksen Vaatehtimojen Paitatehdas Oy:n. Pian sen osti F. I. Kurikka ja muutti 1934 yrityksen nimen muotoon Pallo-Paita Oy. Tehdas evakuoitiin talvisodan jaloista Kankaanpäähän, jossa valmistettiin sotien aikana sotilaiden lumipukuja. Jatkosodan aikana Pallo-Paita palasi Helsinkiin. Pallo-Paidan omistaja kauppaneuvos Pentti Kurikka perusti 1952 Helsinkiin myös Pola Oy -nimisen yrityksen, ja molemmat yritykset siirtyivät Mäkelänkadulle vuonna 1956 valmistuneeseen tehtaaseen.  Vuonna 1970 Pola Oy:n tuotanto siirrettiin Lappeenrantaan. Pallo-Paidan ja Polan keskeisiä henkilöitä ovat olleet mallistojen suunnittelijoina Marja Eskola ja Irma Sikow. 1980-luvun puolivälissä Pola ja Pallo-Paita työllistivät yhteensä noin 400 suomalaista ja vuosittain valmistettiin miljoona tuotetta. Vuonna 2012 Pola Oy:n liikevaihto oli 50 000 euroa ja henkilöstömäärä 3.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

45 % polyesteri
25 % villa
25 % akryyli
5 % muut tekstiilikuidut

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 100
Helman ympärys, cm 102
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 55
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 40,5
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 66
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 57

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,5 kg