Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Portugalainen vintage-mekko - 44/46

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Portugalissa valmistettu musta vintage-mekko. Koska mekko on Portugalissa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Niskalappu leikattu irti; ei valmistaja-, materiaali- tai kokotietoja saatavilla. Valmistettu laskeutuvasta, kevyesti läpikuultavasta ja helppohoitoisesta materiaalista, jossa diagonaalinen liituraita. Etukappaleen yläosassa muotokaarroke, josta mekko aukeaa miehustaan rypytyksin. Kaarrokkeen reunalla koristetere.  Venepääntie, toisella olalla napitus kolmella koristeellisella napilla. Kokopitkä hiha, joka kädentiellä rypytetty. Vyötäröllä muotosauma ja kuminauha. Vyötärön sivusaumoissa vyölenkit. Vyö etupuolelta kovitettu. Erittäin upeakuntoinen vintage-mekko toimistoon tai  juhlaan!

Kokomerkintä 44/46. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 116
Vyötärön ympärys, cm 84*
Yläosan etupituus, cm 46
Hameen pituus, cm 70
Olan pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 58

*= venyttämättömänä, vyötäröllä  kuminauhoitus. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!