Punainen vintage-samettipaita – 40/42

16,95

Ihana punainen vintage-samettipaita. Hyvin suurella todennäköisyydellä Suomessa valmistettu, mutta kaikki valmistaja-, koko- ja pesuohjetiedot ovat kuluneet pois. Arviolta 80-luvulta. Laadukasta samettia. Venepääntie. Päävärinä punainen, pääntiellä, helmassa ja hihansuissa mustaa samettia. Rinnalla musta kukkaköynnösprintti. Ihanan yksilöllinen ja punainen samettipaita. Printti kevyesti haalistunut, muuten hyväkuntoinen. Yhdistä Mommy Fit -farkkuihin arkeen tai kiiltäväpintaiseen hameeseen juhlaan! Kokoarvio 40/42 (kokomerkintä kulunut pois). Tarkemmat kokotiedot alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1001840416 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihana punainen vintage-samettipaita. Hyvin suurella todennäköisyydellä Suomessa valmistettu, mutta kaikki valmistaja-, koko- ja pesuohjetiedot ovat kuluneet pois. Arviolta 80-luvulta. Laadukasta samettia. Venepääntie. Päävärinä punainen, pääntiellä, helmassa ja hihansuissa mustaa samettia. Rinnalla musta kukkaköynnösprintti. Ihanan yksilöllinen ja punainen samettipaita. Printti kevyesti haalistunut, muuten hyväkuntoinen.

Yhdistä Mommy Fit -farkkuihin arkeen tai kiiltäväpintaiseen hameeseen juhlaan!

Kokoarvio 40/42 (kokomerkintä kulunut pois). Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla (arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintää)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 108
Lantionympärys, cm 100
Selän leveys, cm 44,5
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 54
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 58
Hihan ulkopituus, cm (olka-hihansuu) 55

Mitat neuleesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!