Riikka, puuvillainen vintage-asu 80-luvulta – 42/44

42,90

Raikas ja persoonallinen, Riikka -tuotemerkille Lahdessa valmistettu trikootakki ja -hame 80-luvulta. Koska asu on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, kuosin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu sileästä, hieman joustavasta, himmeähohtoisesta ja hengittävästä puuvillasta, jossa aikakautensa kirjava vaakunakuosi. Pohjaväri tumma ja raikas mintunvihreä, kuosin sävyinä kirkkaanpunainen, kirkkaankeltainen, keskisininen, tummansininen, valkoinen, vaaleanpunainen ja lila. Pukuun kuuluu jakkupaita ja hame.

Rento jakkupaitamalli, jossa 1/2-pitkä hiha ja pieni kauluskäänne. Kiinnitys etupituudelta kullanvärisillä napeilla. Rinnalla koristetaskuläpät napeilla. Avotaskut edessä. Muotoleikkaukset etukappaleella. Ei vuorta. Selässä pieni tahra, joka huomioitu hinnassa.

Ajaton, polvipituinen kotelohamemalli. Kapealla vyötärökaitaleella kevyesti joustava kuminauhoitus. Kiinnitys sivusaumasta muovivetoketjulla ja päällystetyllä napilla. Kokonaan vuorattu.

Hyväkuntoinen, pirteä ja persoonallinen vintage-asu yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä 44, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 42/44. Tarkemmat kokotiedot alla.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2101950221 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,