Ril’s, valkoinen pellavajakku – 38

14,95

Ril’s Oy:n valmistama kotimainen, valkoinen pellavajakku. Täydellinen jakku virallisiin tapahtumiin, toimistoon tai juhlaan. Upea materiaali. Klassinen sisäänostettu malli, jossa olkatoppaukset. Muotolaskokset etu- ja takkakappaleella. Istutetut hihat. Leveät kauluskäänteet ja etutaskut. Etutaskut vielä harsittu yhteen. Uudenveroinen, täysin tahraton Ril’s-pellavajakku. Käytä toimistossa farkkujen tai housujen  kanssa tai yhdistä juhlaan mekon päälle! Täydellinen kesäjuhliin hengittävän materiaalinsa ja värinsä johdosta! Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2001020316 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ril’s Oy:n valmistama kotimainen, valkoinen pellavajakku. Täydellinen jakku virallisiin tapahtumiin, toimistoon tai juhlaan. Upea materiaali. Klassinen sisäänostettu malli, jossa olkatoppaukset. Muotolaskokset etu- ja takkakappaleella. Istutetut hihat. Leveät kauluskäänteet ja etutaskut. Etutaskut vielä harsittu yhteen. Uudenveroinen, täysin tahraton Ril’s-pellavajakku.

Käytä toimistossa farkkujen tai housujen  kanssa tai yhdistä juhlaan mekon päälle! Täydellinen kesäjuhliin hengittävän materiaalinsa ja värinsä johdosta!

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Ril’sistä

Ril’s on osa Luhta Sportswear Group -konsernia, joka työllistää yli 1500 henkilöä. Tuotteita viedään yli 50 eri maahan.

Lähde: rils.com

Materiaali ja pesuohjeet

50 % lyocell
50 % pellava
vuori: 100 % asetaatti

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 94
Helman ympärys, cm 102
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 40
Etupituus, cm (olka-helma) 67
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 38
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 63,5
Olan leveys, cm 13,5
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 63

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Koko

Väri