Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ritva Falla by Marimekko, musta bleiseri - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Ritva Fallan Marimekolle suunnittelema, Suomessa valmistettu musta bleiseri. Koska bleiseri on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu mustasta kevyestä villakankaasta. Leveä herrainkaulus. Yksirivinen napitus kolmella, isolla muovinapilla. Pyöreät, vinoon asetellut etutaskut. Kokonaan vuoritettu, olkatoppaukset. Bleiserissä alkuperäinen hintalappu tallella (ovh. 165€) – täysin käyttämätön, hurmaava ja persoonallinen Marimekon musta bleiseri arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä D38. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Marimekko Oy:stä

Marimekko edustaa Suomen vaatetusteollisuuden historiassa omaperäistä suomalaista tuotesuunnittelua ja ajattelutapaa. Marimekko perustettiin vuonna 1951, jolloin Armi Ratia meni mukaan miehensä Viljo Ratian kaksi vuotta aikaisemmin ostamaan painettuja vahakankaita valmistaneeseen Printex Oy:hyn. Marimekon ensimmäisen malliston suunnitteli Riitta Immonen vuonna 1951. Vuonna 1955 Marimekko perusti oman ompelimonsa. Vuonna 1953 palkattiin Vuokko Eskolin-Nurmesniemi suunnittelemaan vaatteita. Juuri Vuokko antoi Marimekko-vaatteille niiden erikoisilmeen. 1960-luvulla yritys kasvoi vahvasti. Vuonna 1985 Amer-Yhtymä osti Marimekon, ostolla oli vaikutus Marimekon kannattavuuteen. Käännös parempaan tapahtui 1991, kun Kirsti Paakkanen osti Marimekon.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) 

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % villa
Vuori: 60 % asetaatti / 40 % viskoosi

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Vyötärön ympärys, cm 92
Etupituus, cm (olka-helma) 67
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 62

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!