Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ruudullinen puuvillamekko 40-luvulta - XXS

62,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, jonkun todennäköisesti kotikoneella valmistama ruudullinen mekko 40-luvulta. Koska mekko on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1940-luvulla. Valmistettu paksusta ja vahvasta pieniruutuisesta vohvelikankaasta, jossa ruutukuosi. Kuosin sävyinä musta, punainen ja valkoinen. Polvipituinen, vartaloa myötäilevä mekkomalli, jossa leikkaus vyötäröllä. Pieni babykaulus, edessä koristenappirivi. Kiinnitys pääntieltä rinnalle pienin nepparein. Muotolaskokset vyötäröltä. Istutettu, 1/2-mittainen hiha. Kiinnitys sivusaumasta metallivetoketjulla. Ei vuorta. Ikäisekseen todella hyväkuntoinen, kaunis ja ihana mekko 40-luvulta!

Kokoarvio XXS. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Puuvilla
40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 84
Vyötärön ympärys, cm 64
Lantion ympärys, cm 88
Yläosan etupituus, cm 34
Hameosan etupituus, cm 54
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 36
Hihansuun ympärys, cm 23

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

32, XXS

Väri

, , ,