Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Saksalainen paljettineule - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Saksassa valmistettu näyttävä ja persoonallinen paljettineule. Ei valmistajatietoja. Koska neule on Saksassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1990-luvulta. Sileää neulosta, pääntiellä, helmassa ja hihansuissa ribbineulosta. Mielenkiintoinen ja persoonallinen kuosi; toisella puolella luonnonvalkoisella pohjalla punainen pantterikuosi – toisella puolella luonnonvalkoisella pohjalla harmaa kuosi. Pantterikuosilla punaisia paljetteja, harmaalla kuosilla hopeita lurex-lankakoristeita. Olan ylitse kiertävä ketju, jolla erilaisia paljetteja. Erittäin hyväkuntoinen ja korkealaatuinen paljettineule arkeen, juhlaan tai toimistoon!

Kokoarvio M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

96 % lampaan villaa / 4 % polyamidi

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 100
Vyötärön ympärys, cm 88
Etupituus, cm 67
Olan pituus, cm 18,5
Hihan pituus, cm 50

Mitat paidasta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!