Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Sasta Oy, fleece-anorakki 90-luvulta – miesten XS/S, naisten S/M

45,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Upea ja lämmin Sasta Oy:n valmistama fleece-anorakki 90-luvulta. Materiaali valmistettu USA:ssa ja tuote Suomessa, joten takki on todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja kuosin perusteella valmistettu 1990-luvulta. Valmistettu pehmeästä ja lämpimästä fleecekankaasta, jonka pääsävynä tumma turkoosi. Hihoissa ja etukappaleen yläosalla aikakautensa graafinen kuosi, jonka sävyinä keltainen, himmeä punainen, violetti ja musta. Yksityiskohdat pehmeäpintaista, harmaanruskeaa mokkajäljitelmää. Ihanan lämmin, vuorattu anorakkimalli, jossa pystykaulus. Lyhyt vetoketju ja nepparikiinnitys. Edessä vetoketjullinen kengurutasku sekä vetoketjullinen tasku nepparikiinnitteisellä läpällä. Sasta -kangasmerkki taskun keskellä. Kiristysnyöri taskun alla ja helmassa. Nepparikiinnitys ranteella. Vuori revennyt vasemmasta helmasta. Muutoin hyväkuntoinen, yleisilmeeltään siisti ja ihana anorakki 90-luvulta!

Kokoarvio miesten XS/S, naisten S/M. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: polyesteri
Vuori: polyesteri
30 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 130
Helman ympärys, cm 107
Pituus, keskitaka, cm 70
Etupituus, cm (olka-helma) 75
Olkasauman pituus, cm 19
Hihan pituus, cm 53

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

34, 36, 38, 40, XS, S

Väri

, , , , ,