Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Scantex, kotimainen puuvillamekko - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Scantex-merkkinen Suomessa valmistettu puuvillamekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu pehmeästä ja hengittävästä puuvillakankaasta. Beigellä pohjalla kaunis ja elegantti ruusukuosi, jonka sävyinä vihreän, ruskean ja punaisen murretut sävyt. Paitamekkomallinen, jossa pienet pyöristetyt kaulukset ja yläosalla nappikiinnitys. Vyötäröllä kiristettävä nyörikuja. Lyhyt, pussitettu raglan-hiha. Hauska ja erittäin hyväkuntoinen puuvillamekko, jossa runsaasti ihania yksityiskohtia!

Kokoarvio L (kokolappu leikattu irti). Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Scantex Oy:stä

Scantex Oy sai alkunsa 1960-luvulla Pia Karjalaisen helsinkiläisestä lastenvaatetusliikkeessä, jossa myytiin myös Pian omia malleja. Äitiysvaatteet otettiin mukaan tuotantoon tuotenimellä Pia & Paula. Omaan tehdastuotantoon siirryttiin 1970-luvun alussa, kun Heinolaan perustettiin 280 henkeä työllistävä tehdas. Vuonna 1982 Scantex-mallisto käsitti myös nuorille naisille suunniteltuja leninkejä, hameita, housuja, puseroita ja bleisereitä. Puolet tuotteista vietiin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Yrityksen toiminta on lakannut vuonna 2004.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 100
Vyötärön ympärys, cm 94
Etupituus, cm 120
Selän leveys, cm 31
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 39

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!