Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Scantex, kotimainen sininen mekko - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Scantex Oy:n Suomessa valmistettu sininen trikoomekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, luultavasti 1980-luvulta. Kaunis laventelinsininen sävy, jossa pieniä valkoisia lintuja. Olalla muotokaarroke, josta rypytys. Lyhyt holkkihiha. Vyötäröllä muotoleikkaus ja vahva kuminauha. Hameosa tiheästi pliseerattu. Erittäin hyväkuntoinen, lähes uudenveroinen kotimainen trikoomekko arkeen tai juhlaan!

Kokoarvio M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Scantex Oy:stä

Scantex Oy sai alkunsa 1960-luvulla Pia Karjalaisen helsinkiläisestä lastenvaatetusliikkeessä, jossa myytiin myös Pian omia malleja. Äitiysvaatteet otettiin mukaan tuotantoon tuotenimellä Pia & Paula. Omaan tehdastuotantoon siirryttiin 1970-luvun alussa, kun Heinolaan perustettiin 280 henkeä työllistävä tehdas. Vuonna 1982 Scantex-mallisto käsitti myös nuorille naisille suunniteltuja leninkejä, hameita, housuja, puseroita ja bleisereitä. Puolet tuotteista vietiin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Yrityksen toiminta on lakannut vuonna 2004.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 106
Vyötärön ympärys, cm 66*
Yläosan etupituus, cm 45
Hameen pituus, cm 72
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 22

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!