Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Scheneberger, ornamenttikuosinen pusero - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Länsi-Saksassa valmistettu Scheneberger-merkkinen ornamenttikuosinen pusero. Koska pusero on Länsi-Saksassa valmistettu on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu ja ennen vuotta 1991. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja helppohoitoisesta materiaalista, jossa vihreä-mustalla pohjalla ornamenttikuosia. Pusakkamallinen: helmassa muotokaitale, joka on osittain kuminauhoitettu. Pienet kaulukset, kevyesti pussitettu hiha. Kiinnitys koristeellisin, kullanvärisin napein. Napit myös hihansuunkäänteillä. Varanappi tallessa. Olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Todella hyväkuntoinen, näyttävä ja persoonallinen Scheneberger-pusero arkeen tai juhlaan! Voidaan käyttää jakkumaiseen tapaan!

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 114
Helman  ympärys, cm 94*
Etupituus, cm (olka-helma) 59
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 68

*=venyttämättömänä, vyötärökaitale osittain kuminauhoitettu. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!