Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Seppälä, musta puuvillakaulauspaita 80-luvulta - L

35,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, Impazzivo Retrowear by Seppälä -tuotemerkin kauluspaita 80-luvulta. Ei valmistusmaatietoa. Muotokielen ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu sileästä, hengittävästä ja kevyestä puuvillasta, jonka sävynä hitusen haalistunut musta. Pitkähihainen ja suora kauluspaitamalli, jossa kevyesti pyöristetty kauluskäänne. Kaulus sisäpuolelta kullankeltainen. Läpälliset rintataskut koristeellisilla napeilla. Piilonapitus. Napitus ranteella. Selässä vastalaskos. Pienet halkiot helman sivuissa. Kevyesti kaarrettu ja takaa hieman pidempi helma. Todella hyväkuntoinen ja ihana kauluspaita 80-luvulta!

Kokoarvio L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Puuvilla
Arvio, tuotetiedot kuluneet.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 122
Vyötärön ympärys, cm 122
Pituus, keskitaka, cm 69
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 49
Olan pituus, cm 19
Hihan pituus, cm 52

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

Materiaali