Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Sergio D'andrea, italialainen villakangashame 90-luvulta - 36/38

49,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Järkyttävän upea Sergio D’andrea -merkkinen, Italiassa valmistettu villakangashame 90-luvulta. Koska hame on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu todella kauniista, kevyesti hohtavasta villakankaasta, jossa tummanharmaalla pohjalla hienon hieno liituraita. Kokonaan vuoritettu. Kietaisumallinen, jossa hame kiinnitetään vyötärökaitaleelta ja päällikappaleelta alakappaleeseen. Napit mahdollisesti siirretty, jotta hame sopii paremmin koolle 36 kuin 38. Päällikappale kauniisti laskostettu etukappaleelle siten, että päällikappaleelle syntyy halkio. Sivutaskut! Todella kaunis ja korkealaatuinen italialainen hame arkeen ja juhlaan!

Kokomerkintä 40, mutta nykymittastandardeilla / nappien siirron johdosta, sopii koolle 36 – nappien siirrolla myös koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100% neitsytvillaa

Vuori: 65% asetaatti / 35% viskoosi

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 72
Lantion ympärys, cm 100
Pituus, cm 78

 Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36, 38, S, M

Väri

,

Materiaali