Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Silverman Collection, kotimainen naisten sininen pusero - 42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Ralka-Tuote Oy:n valmistama Silverman Collection -merkkinen naisten sininen pusero. Koska pusero on valmistettu Suomessa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Upea malli, jonka muotokieli sopii myös nykypäivään – niin juhlaan kuin arkeen! Materiaalissa sininen sävy sekä upea kukkamainen pintastruktuuri. Kauniisti laskeutuvaa materiaalia. Avolaskokset olkasauman ulkoreunalla. Pussihihat. Kiinnitys etukappaleella ja hihansuissa painonapein. Puseron helmassa nauhakuja, johon voi halutessaan pujottaa nyörin. Hyväkuntoinen, kotimainen sininen pusero.

Yhdistä arkeen farkkujen tai kapealahkeisten housujen kanssa, juhlaan korkeavyötäröisen kynähameen kanssa. Tai käytä pusakkamaisesti kotelomekon päällä!

Kokomerkintä 40, mutta todellisuudessa kokoa 42. Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri (arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintää)

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 130
Lantionympärys, cm 120
Selän leveys, cm 43
Hartialeveys, cm (olka-olka) 43
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 57,5
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 62
Hihan pituus (olka-hihansuu) 62

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42, 44

Väri