Silvermoon Collection, pinkki pusero – 42

24,95

Raika-Tuote Oy:n Suomessa valmistettu Silvermoon Collection -tuomerkille valmistettu pinkki pusero. Koska pusero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1970-luvulla. Ihana ja näyttävä pusero. Valmistettu huokoisesta polyesterikankaasta, jossa pinkillä pohjalla musta koukerokuosi. Pieni papinkaulus. Olalla muotokaarroke, jolta laskostus etu- ja takakappaleelle. Runsas 3/4-pituinen pussihiha. Kiinnitys kirkkailla muovinapeilla. Hyväkuntoinen, kaunis ja ajaton pinkki pusero arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1005430418 Osastot: , , ,

Kuvaus

Raika-Tuote Oy:n Suomessa valmistettu Silvermoon Collection -tuomerkille valmistettu pinkki pusero. Koska pusero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1970-luvulla. Ihana ja näyttävä pusero. Valmistettu huokoisesta polyesterikankaasta, jossa pinkillä pohjalla musta koukerokuosi. Pääntiellä papinkaulus. Olalla muotokaarroke, jolta laskostus etu- ja takakappaleelle. Runsas 3/4-pituinen pussihiha. Kiinnitys kirkkailla muovinapeilla. Hyväkuntoinen, kaunis ja ajaton pinkki pusero arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 112
Selän leveys, cm 44
Etupituus, cm 60
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 50

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Saatat myös pitää...