Sininen villakangasbleiseri – 38/40

39,95

Todennäköisesti itse valmistettu sininen villakangasbleiseri – ei valmistaja-, koko- tai materiaalitietoja. Koska bleiseri on itse valmistettu valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Ihana malli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös tämän päivän trendeihin. Valmistettu bukleepintaisesta villakankaasta, jossa sinisellä pohjalla eriväristä buklaalenkapinnoitetta. Herrainkaulukset, yksirivinen napitus kahdella sinisellä muovinapilla. Etutaskut.  Kevyet olkatoppaukset. Kokonaan vuoritettu. Uudenveroinen ja korkealaatuinen sininen villakangasbleiseri arkeen tai juhlaan!

Kokoarvio 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2002150417 Osastot: , , ,

Kuvaus

Todennäköisesti itse valmistettu sininen villakangasbleiseri – ei valmistaja-, koko- tai materiaalitietoja. Koska bleiseri on itse valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Ihana malli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös tämän päivän trendeihin. Valmistettu bukleepintaisesta villakankaasta, jossa sinisellä pohjalla eriväristä buklaalenkapinnoitetta. Herrainkaulukset, yksirivinen napitus kahdella sinisellä muovinapilla. Etutaskut.  Kevyet olkatoppaukset. Kokonaan vuoritettu. Uudenveroinen ja korkealaatuinen sininen villakangasbleiseri arkeen tai juhlaan!

Kokoarvio 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: villa
Vuori: polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja  

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 102
Etupituus, cm 72
Selän leveys, cm 40
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 54

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Saatat myös pitää...