Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Siru Erling, kotimainen fleecetakki - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu, uniikki Siru Erlingin suunnittelema fleecetakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1990-luvulta. Ihanan ajaton malli, jonka muotokieli sopii myös nykypäivään. Valmistettu lämpimistä fleecekangaspaloista, jotka ovat kauniin luonnonsävyistä vihreää, punaista ja sinistä. Kanttaukset viininpunaisella satiininauhalla. Kiinnitys neljällä napilla. Erittäin hyväkuntoinen fleecetakki arkeen tai toimistoon.

Yhdistä rennosti toimistoon Loose Fit- farkkujen ja vaalean T-paidan kanssa.

Kokoarvio 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Siru Erlingistä

Siru Erling on suunnitellut ja valmistanut kolmekymmentä vuotta uniikkeja naisten vaatteita. Yksilöllinen kokonaisuus syntyi eri materiaaleja ja runsaasti värejä yhdistellen. Sirun töitä on ollut nähtävillä ja myytävinä mm. Tukholman vanhassa kaupungissa sekä satunnaisesti Pariisissa ja Brysselissä. Nykyisin Siru on  harrastajamaalari.

Lähde: https://sites.google.com/site/siruerling1

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: villa / polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 112
Etupituus, cm 75
Selän leveys, cm 42
Olkasauman pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 57

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.