Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Soilituote, kotimainen kukkamekko - D44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Soilituote Oy:n Suomen Lahdessa valmistama ihana sininen kukkamekko! Todella upea ja todennäköisesti käyttämätön! Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu  1980-luvun alussa. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta polyesteritrikoosta, jossa vaaleansinisellä pohjalla kaunis valko-sininen kukkakuosi.  Kaksiosainen malli, jossa vyötäröllä kuminauha. Yläosalla kulmikas pääntie. Olalla kiinteä pliseeraus. 4/5-pituinen hiha, jonka hihansuussa kuminauhoitus. Kiinnitys niskasta vetoketjulla. Mekkoon kuuluu samasta kankaasta valmistettu, kovitettu, solmittava vyö. Käyttämätön, herkkä ja ajaton kotimainen kukkamekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä D44. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Soilituote Oy:stä

Vuonna 1967, Soilin päivänä, Soili ja Aaro Kivikoski ostivat Lahden Vesijärvenkadulla kymmenkunta työntekijää työllistäneen, vuonna 1956 perustetun Mai-Ne Puvun. Uuden tehtaan tuotemerkiksi valittiin Soili ja vuonna 1972 tehtaan nimeksi tuli Soilituote Oy. Yrityksen tuotteita olivat naisten leningit, jakkupuvut, puserot ja erityisesti D-mitoitetut hameet. 1970-luvulla henkilökuntaa yrityksellä oli yli 80. Vuonna 1988 Soilituote Oy valittiin Lahdessa vuoden yrittäjäksi. Soilituote on valmistanut tuotteita myös tuotemerkillä Lena. Yritys ajautui konkurssiin heinäkuussa 2017.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), lena.fi, ess.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 116
Vyötärön ympärys, cm 76*
Yläosan etupituus, cm 46
Hameosan pituus, cm 70
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 51

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!