Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Soilituote, kotimainen liivimekko - D42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Soilituote Oy:n Lahdessa valmistettu kotimainen liivimekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1960-luvulla. Ihana, kevyestä villasekoitetrikookankaasta valmistettu liivimekko, jossa tummansinisellä pohjalla pieni, musta rusettikuvio. Kaksirivinen kiinnitys kahdeksalla metallinapilla. Vyötäröllä vyölenkit ja vyö, jossa päällystetty solki – voidaan käyttää vyön kanssa ja ilman. Sivutaskut. Erittäin hyväkuntoinen ja persoonallinen liivimekko arkeen tai toimistoon!

Kokomerkintä D42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Soilituote Oy:stä

Vuonna 1967, Soilin päivänä, Soili ja Aaro Kivikoski ostivat Lahden Vesijärvenkadulla kymmenkunta työntekijää työllistäneen, vuonna 1956 perustetun Mai-Ne Puvun. Uuden tehtaan tuotemerkiksi valittiin Soili ja vuonnta 1972 tehtaan nimeksi tuli Soilituote Oy. Yrityksen tuotteita olivat naisten leningit, jakkupuvut, puserot ja erityisesti D-mitoitetut hameet. 1970-luvulla henkilökuntaa yrityksellä oli yli 80. Vuonna 1988 Soilituote Oy valittiin Lahdessa vuoden yrittäjäksi. Soilituote on valmistanut tuotteita myös tuotemerkillä Lena. Yritys ajautui konkurssiin heinäkuussa 2017.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), lena.fi, ess.fi

Materiaali ja pesuohjeet

88 % polyesteri / 12 % villa

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 122
Vyötärön ympärys, cm 118
Etupituus, cm 113
Selän leveys, cm 46
Olan pituus, cm 14

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!