Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Soilituote, turkoosi leninki - 42/44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Soilituote Oy:n Suomessa valmistama 50-luvun henkinen leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu helppohoitoisesta ja  laskeutuvasta trikoosta, yläosalla elävä pintastruktuuri. Kaunis kirkkaan turkoosi väri.  Hameosalla näyttävä valkoinen kuvio . Pääntiellä kauluskäänteet, kiinnitys neljällä muovinapilla. Lyhyt holkkihiha. Vyötäröllä muotoleikkaus ja kuminauha sekä vyölenkit ja solmittava vyö.  Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja lähes uudenveroinen kotimainen leninki arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 44, mutta sopinee myös koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Soilituote Oy:stä

Vuonna 1967, Soilin päivänä, Soili ja Aaro Kivikoski ostivat Lahden Vesijärvenkadulla kymmenkunta työntekijää työllistäneen, vuonna 1956 perustetun Mai-Ne Puvun. Uuden tehtaan tuotemerkiksi valittiin Soili ja vuonna 1972 tehtaan nimeksi tuli Soilituote Oy. Yrityksen tuotteita olivat naisten leningit, jakkupuvut, puserot ja erityisesti D-mitoitetut hameet. 1970-luvulla henkilökuntaa yrityksellä oli yli 80. Vuonna 1988 Soilituote Oy valittiin Lahdessa vuoden yrittäjäksi. Soilituote on valmistanut tuotteita myös tuotemerkillä Lena. Yritys ajautui konkurssiin heinäkuussa 2017.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), lena.fi, ess.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Vyötärön ympärys, cm 72*
Yläosan etupituus, cm 47
Hameen pituus, cm 75
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 25

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!