Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Star Coat, kotimainen villakangastakki - 38-42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu Star Coat-merkkinen pitkä villakangastakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1980-luvun alusta. Valmistettu korkealaatuisesta, paksusta ja lämpimästä villakankaasta. Kankaan loimi tummanharmaata, kude valkoista. Lisäksi loimilangan seassa violettia, vihreää ja punaista, jonka johdosta takissa on kaunis, eläväinen pintastruktuuri. Pieni pystykaulus, leveät kauluskäänteet, jotka kiinnittyvät ristiin. Leveähkö olan leveys. Kaksirivinen napitus kahdella napilla vyötärökorkeudella, lisäksi kauluksella iso muovinappi. Etutaskut. Hihansuunkäänteet. Kokonaan vuoritettu. Erittäin hyväkuntoinen, persoonallinen ja lämmin, kotimainen Star Coat -villakangastakki.

Kokoarvio 38-42 – huomaa hihan pituus. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 60 % villa / 30 % polyamidi / 10 % muut kuidut
Vuori: 100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 124
Vyötärön ympärys, cm 114
Selän leveys, cm 48
Pituus keskitaka, cm 117
Olan pituus, cm 18
Hihan pituus, cm 55

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Koko

38, 40, 42

Väri