Summit Too, keltainen villakangasbleiseri – M

24,95

Kreikassa valmistettu Summit Too -merkkinen keltainen villableiseri. Koska bleiseri on Kreikassa valmistettu, on se luultavasti myös vastuullisesti valmistettu. Todennäköisesti 1980-luvulta. Hauska ja kaunis bleiseri, joka on valmistettu kirkkaan  keltaisesta villakankaasta. Pitkä malli. Pitkät kauluskäänteet. 2-rivinen kiinnitys kahdella muovisella napilla. Isot etutaskut. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan irrottaa. Hyväkuntoinen ja kaunis villakangasbleiseri arkeen tai juhlaan – sisä- ja ulkokäyttöön!

Yhdistä rennosti toimistoon Mommy Fit- farkkujen ja printillisen T-paidan kanssa tai käytä välikausitakkina!

Kokomerkintä 10, sopinee koolle 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 2001930317 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kreikassa valmistettu Summit Too -merkkinen keltainen villableiseri. Koska bleiseri on Kreikassa valmistettu, on se luultavasti myös vastuullisesti valmistettu. Todennäköisesti 1980-luvulta. Hauska ja kaunis bleiseri, joka on valmistettu kirkkaan  keltaisesta villakankaasta. Pitkä malli. Pitkät kauluskäänteet. 2-rivinen kiinnitys kahdella muovisella napilla. Isot etutaskut. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan irrottaa. Bleiserin oikealla kappaleella vaalea laikku, joka irtonee pesulassa. Muutoin hyväkuntoinen ja kaunis villakangasbleiseri arkeen tai juhlaan – sisä- ja ulkokäyttöön!

Yhdistä rennosti toimistoon Mommy Fit- farkkujen ja printillisen T-paidan kanssa tai käytä välikausitakkina!

Kokomerkintä 10, sopinee koolle 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

80 % villa / 20 % polyamidi
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 98
Etupituus, cm 72
Selän leveys, cm 42
Olkasauman pituus, cm 14,5
Hihan pituus, cm 42

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Saatat myös pitää...